Bouwkeus voor projectontwikkelaars

De leukste manier om minder werk van het meerwerk te maken!

Een nieuwe woning naar wens bij elkaar klikken was nog nooit zo makkelijk. Bij Bouwkeus staat de koper centraal en word jij als ontwikkelende aannemer ontzorgd. Het resultaat? Zeer tevreden klanten en het proces van meerwerkkeuzes volledig gestroomlijnd.

 

Bouwkeus is een online keuzetool voor een breed pakket aan meerwerkopties. De tool wordt offline ondersteund door de showrooms van o.a. Bouwcenter. Met Bouwkeus krijgt de koper al in een vroeg stadium zicht op de mogelijkheden die jij als aannemer biedt en op het financiële plaatje dat daarbij hoort. Met een echte clicks & bricks oplossing krijgt de koper de optimale vrijheid om online of met hulp zijn keuzes te maken. Ook het kiezen van casco behoort tot de mogelijkheden. 

 

Bouwkeus biedt aannemers en kopers overzicht in alle meerwerkopties. Naast een breed pakket aan assortimenten (deuren, daglicht, keuken, sanitair) worden ook bouwkundige keuzes aangeboden, zoals uitbouw, garage en dakkapel. Het showroombezoek en andere keuzeplatformen kunnen hiermee dus worden geminimaliseerd. 

 

Veelgestelde vragen

 1. Zijn er ook mogelijkheden voor optanten?
  Ja, optanten tellen mee! Voor een optant geldt dat snel inzichtelijk kan worden gemaakt of de woning die aan alle wensen voldoet ook financieel binnen handbereik is. Dit kan het verkoopproces aanzienlijk versnellen en voorkomt achteraf teleurstelling. Én aan een bouwnummer kunnen meerdere optanten worden gekoppeld. Zeker bij een planning waar de formele koopovereenkomst dicht bij de eerste deadline ligt, geeft dit op veel gebieden voordelen.
 2. Is het mogelijk om meerdere projecten tegelijk via Bouwkeus aan te bieden?
  Ja, dit is mogelijk. Ieder project kan compleet gescheiden worden ingericht en (tegelijk) worden aangeboden aan kopers of optanten.
 3. Kan ik met Bouwkeus het meer- en minderwerk opsplitsen in meerdere fasen?
  Ja, in Bouwkeus is het mogelijk om per bouwobject aan te geven tot welke bouwfase dit behoort. Deze fasen zijn naar wens in te richten. Zo zien we vaak een ruwbouw- en afbouwfase. De koper of optant kan vervolgens alle keuzes gefaseerd maken. Op deze manier heb je als projectontwikkelaar alle keuzes op tijd beschikbaar.
 4. Kan al het meerwerk in Bouwkeus?

  Veel meerwerk kan nu of binnenkort in Bouwkeus. Doel is uw koper binnen één platform keuzes te laten maken. Informeer wat nu al de mogelijkheden zijn.

Vraag vandaag nog een demo aan!